Revizia este esențială pentru menținerea siguranței și performanței transmisiei automate, precum și pentru a prelungi durata de viață a acesteia. Este important ca aceste operațiuni să fie efectuate de profesioniști calificați și în conformitate cu recomandările producătorului pentru a asigura cea mai bună funcționare a cutiei de viteze automate.

Diagnoză computerizată de specialiate

Diagnoză

Dispunem de diagnoze computerizate de ultimă generație dedicate fiecărei mărci în parte care, pe lângă un test drive, ne ajută să stabilim cu exactitate problemele existente pe transmisia dumneavoastră.

Revizii periodice cutii automate

Revizii

Viața cutiei automate depinde atât de modul de folosire cât și de întreținerea ei, de aceea pentru o durabilitate extinsă este recomandat schimbul periodic al uleiului hidraulic și al filtrului conform recomandărilor producătorului.

Recondiționări complete cutii automate

Recondiționări

O recondiționare reușită a cutiei automate necesită piese calitative, expertiză și experiență. Recondiționarea nu înseamnă reparație, de aceea costurile sunt mai mari, însă și durata de viață este incomparabil mai mare.

Reparații mecatronice cutii automate

Mecatronice

Vă oferim servicii de reparații pentru mecatronice, atât pentru partea electronică cât și pentru blocul hidraulic. Folosim doar piese de calitate, și personal calificat cu experiență în domeniul cutiilor automate.

Avantaje

Transport gratuitPentru comenzi peste 1500 lei
Produse în stocStocuri actualizate zilnic
ServiceRecondiționări, reparații și întreținere cutii de viteze automate
Suport specializatConsultanță și asistență
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat